Klantenkaart

Voordeel met de Laurens Klantenkaart! Deze kost u niets en biedt u veel voordelen;


Veel gestelde vragen over de Laurens Klantenkaart; 

Waar kan ik de Laurens Klantenkaart aanvragen?
Een Laurens Klantenkaart kunt u aanvragen in één van onze vestigingen in Amersfoort of Leusden. De klantenkaart kunt u aanvragen bij één van onze vriendelijke balie medewerkers. 


Waarvoor spaar ik met de Laurens Klantenkaart?

U spaart bij elke aankoop met uw klantenkaart. Voor elke euro die u besteedt bij Laurens IJzerwaren ontvangt u een spaarpunt op uw klantenkaart. Deze spaarpunt heeft een waarde van 0,05 incl. BTW.

Bij minimaal 200 gespaarde punten kunt u deze inwisselen voor de waarde die u tot dusver gespaard heeft. Natuurlijk kunt u ook door sparen tot de waarde van uw gewenste aankoop. 


Worden mijn aankopen geregistreerd?

Wij registreren uw aankopen met als voordeel dat wij historie, nabestellingen en garantieclaims beter en sneller kunnen afhandelen. Hierdoor kunnen wij u nog beter van dienst zijn. 


Ontvang ik email's van jullie?

U ontvangt informatie over o.a. aanbiedingen, nieuwe artikelen en andere informatieve onderwerpen. Wij sturen u geen overdaad aan zogenaamde acties en aanbiedingen maar uitsluitend écht voordeel.


Spaar ik echt op alles?

Natuurlijk zijn er een paar uitzonderingen zoals; actie/ aanbiedingen, opruimprijzen, prijsafspraken, reparaties, service, verhuur, speciaal bestelde artikelen en brandstoffen.


Kan ik achteraf mijn aankopen nog registreren voor spaarpunten?

Het is technisch niet mogelijk om aankopen achteraf nog te registreren. 


Hoe gaan jullie met mijn persoonsgegevens om?

Uw gegevens worden bewaard conform de AVG wetgeving. Deze worden dus vertrouwelijk behandeld. 


Hoelang zijn mijn spaarpunten geldig?

Indien de klantenkaart gedurende 18 maanden niet gebruikt wordt vervalt het spaar tegoed.


Heb ik altijd recht op (mijn) spaarpunten?

Laurens IJzerwaren en Gereedschappen is gerechtigd om spaarvoorwaarden van de klantenkaart te wijzigen óf in te trekken. Hiernaast kan Laurens IJzerwaren en Gereedschappen niet aansprakelijk worden gesteld voor verloren spaar tegoeden door technische mankementen of andere vormen van overmacht. Spaarpunten worden beschouwd als gunning en niet als recht.