Over Laurens IJzerwaren


Handig bij u in de buurt! 

In de vestigingen in Amersfoort en Leusden kunt u terecht voor een ruime keus aan A-merken hand-/ elektrisch- en tuingereedschap. Ook is Laurens IJzerwaren hét adres voor bevestingsmateriaal, lijm & kit, loodgietersmateriaal en elektra. Hiernaast is Laurens IJzerwaren de lokale specialist in hang- en sluitwerk en kan u adviseren over perfecte beveiliging van uw woning of bedrijfspand. Laurens IJzerwaren heeft een ruim assortiment van 15.000 artikelen op voorraad. Deze worden geleverd aan consumenten en vakmensen die bijvoorbeeld werkzaam zijn in de bouw, industrie, techniek, groenvoorziening, overheden etc. 


Een begrip...

Begonnen onder de naam Harbers IJzerwaren en later verder onder de naam Laurens IJzerwaren en Gereedschappen. Met ruim vijfendertig jaar ervaring in de ijzerwarendetailhandel beschikt Laurens IJzerwaren en Gereedschappen over veel productkennis. In de regio's van  Amersfoort en Leusden zijn wij een begrip. Ons vaste team van medewerkers zijn al jaren werkzaam in de DHZ sector en kunnen u altijd eerlijk adviseren over uw project of klus. Hoe klein of groot deze ook is. 

Specialisme

Één van ons specialisme is hang -en sluitwerk. Laat u in een van onze winkels adviseren over de mogelijkheden voor het beveiligen van uw woning of bedrijfspand. Hiernaast kunt u design deurbeslag bij ons uitzoeken voor uw binnendeuren. Wij beschikken over een uitgebreide showroom voor sierbeslag van GPF en Intersteel. Wilt u een advies gesprek? Maar gerust een afspraak. 


Alléén Kwaliteit

Wij staan voor service en kwaliteit. Dit kunnen wij alleen nakomen door kwaliteitsproducten.

Onze kwaliteitsmerken zijn o.a.;

Festool, Makita, Metabo, Fein, Dremel, Perfect Pro, Mauer, Nemef, Bahco, Den Braven, Bison, Griffon, Gardena, Fischer, Gedore, Nedco, Wera, Sola, Grisport, Redbrick, Dynaplus, Alabastine Grabber, Wavin, GPF, Vero, Felco, Innotec, HPX  en vele anderen bent u bij Laurens IJzerwaren aan het goede adres!